بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران، محمدآرمان ارشادی یکشنبه هشتم بهمن۱۴۰۲ در اولین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفرهای نوروزی سال ۱۴۰۳ که در سالن جلسات پایگاه میراث ملی فرحآباد برگزار شد، گفت: اقدامات مختلفی برای استقبال خوب و درخور شان از گردشگران و مسافران شهر تاریخی فرحآباد برنامهریزی شده است.
مدیر پایگاه میراث ملی فرحآباد ساری با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای شهر تاریخی فرح آباد، اظهار کرد: قدمت شهر تاریخی فرح آباد به دوره صفویه برمیگردد میتوان از این ظرفیت تاریخی و فرهنگی برای توسعه گردشگری بهرهبرداری کرد.
او با بیان اینکه باید از ظرفیت رودخانه تجن و ساحل دریا برای جذب گردشگران خارجی و داخلی استفاده کرد، گفت: آماده سازی کل فضای مجموعه، بررسی و رفع ایرادات برقی، نورپردازی داخلی و دیوارهای خارجی بنا، نصب تابلوهای راهنمای مجموعه تاریخی در مسیر جاده اصلی، بهروزرسانی تابلوهای قدیمی، ساخت نیمکت مناسب با فضای معماری، راهاندازی کارگاه منبتکاری از جمله اقداماتی است که برای آمادگی مجموعه در حال انجام است.
او ادامه داد: از هنرمندان صنایعدستی برای حضور و نمایش تولیدات خود به مسجد مدرسه شاه عباسی دعوت خواهد شد.
ارشادی با بیان اینکه شهر فرح آباد سالانه پذیرای گردشگران زیادی است، گفت: باید در گام اول تقویت زیر ساختهای گردشگری برای استقبال و پذیرایی از گردشگران در اولویت قرار گیرد.
مدیر پایگاه میراث ملی فرح آباد با اشاره به دریا و بناهای تاریخی دوره صفویه در فرح آباد اظهار کرد: با این ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در این شهر تاریخی میتوان برای جذب گردشگران بسیار برنامه ریزی کرد.
او خاطرنشان کرد: ایجاد مبلمان شهری و دریا در جذب گردشگر و سرمایهگذار نقش بسزایی دارد.
ارشادی ادامه داد: برای معرفی شهر باید تابلوهایی تعریف و در مسیر جاده و پلاژها نصب شود.
انتهای پیام/
نظر شما